Soha nem vagy egyedül

Ma hazafelé sétálva elindítottam egy chilles lejátszási listát, hogy mire haza érek, majd biztosan körvonalazódik bennem, hogy miről is szeretnék írni, mert több téma is kavargott a fejemben. :) De ma kizárólag olyan számok jöttek elő, melyek arról szólnak, hogy „szeress engem, és hogy mennyire hiányzol”. :D Elég érdekes érzéseim voltak, de letisztult, hogy miről is írjak. :)

img-d59e3216be53731d47dd74b8f96bd033-v.jpg

Pár hete egy találkozón azt mondta nekem egy férfi, hogy „egy nő akkor boldog és akkor ragyog, ha van mellette egy férfi”. Nagyon furcsa érzések kavarogtak bennem, amikor ezt a mondatot meghallottam. Azon gondolkodtam, hogy álljak-e fel és mondjam-e el, hogy nem teljesen értek ezzel egyet vagy maradjak csendben? Jobbnak láttam akkor hallgatni, mert egyre jobban kezdtem felhúzni magam. Egyetértek azzal, hogy egy nő még fényesebben ragyog, hogy ha van mellette egy féri, DE…

Miért mástól tesszük függővé, hogy hogyan is érezzük magunkat? Miért folyton mástól várjuk, hogy felemeljen és ragyogtasson minket? Mi egyedül akkor képtelenek vagyunk erre? Egy nő egyedül túl kevés? Egyedül nem tudjuk elérni, hogy jól érezzük magunkat?

Annyira sok kérdés jött elő és azt éreztem, hogy már megint azt mutatjuk a nőknek, hogy nem elegek, hogy gyorsan keressenek valakit maguk mellé, mert bizony csak akkor lesznek boldogok… Sajnos rengeteg nő így is tesz, mert már tejesen beléjük ivódott ez a gondolkodás. „Kell valaki mellém, mert csak akkor lesz teljes az életem, csak akkor fognak elismerni és csak így leszek valaki mások szemében…” Sajnálom, én ezzel nem tudok egyetérteni… Mert tudod, hogy mit látok? Rengeteg boldogtalan nőt, akik beleragadtak egy borzalmas párkapcsolatba azért, mert úgy gondolják, hogy másnak úgy sem kellenének és amúgy is ők így már teljesek… Persze csak kicsit sem tudják élvezni a SAJÁT életüket, mert nem azt élik…

Hogy akarsz boldog lenni valaki mellett, ha egyedül sem vagy az? Miért mástól várod, hogy megbecsüljön és szépnek lásson, ha te ezt nem teszed meg magaddal szemben? Borzasztó a párkapcsolatod, de nem mersz kilépni belőle? Miért? Mert olyan jól esik, hogy napi szinten a földbe tipornak? Végül is lehet így is meg lehet boldogan is élni, ha egy kicsit összeszedted magad. ;) Egyedül is csodálatos vagy, mert egyedül is tudsz ragyogni. Ha pedig egyedül megy, akkor egy olyan férfi lesz melletted, aki mellett szintén ragyogni és nem csak pislákolni fogsz. ;)

Szeretném, hogy ha kinyitnád végre a szemed és észrevennéd, hogy nem vagy egyedül!!! Soha nem vagy egyedül!!! Először is ott vagy Te saját magadnak. Bizony-bizony, csak jó lenne kicsit összebarátkozni önmagaddal, mert amíg saját magad ellensége vagy addig vagy a legmagányosabb. Addig ne várd a férfiak hatalmas támogatását, mert majd tőlük ragyogni fogsz, mert NEM!!! Ha kibékülsz önmagaddal, na majd akkor fogsz ragyogni anyukám. ;) Ooo, nem is akárhogy. :) És az a férfi, aki itt talál rád, tényleg növelheti ezt a fényt. :) Ne alkudj meg, mert egyedül is csodálatos vagy! :)

Ha pedig nem tudod, hogyan is indulj el, hogy hogyan találj önmagadra és barátkozz vele össze, akkor keress bátran. ;) Szeptemberben indul a 8 hetes táncos tréningem, ahol a legnagyobb célom, hogy ragyogni lássalak és megmutassam, hogy ezt hogyan tudod megtenni. :) Hogy mi is ez a program? Az Instagram és a Facebook oldalamon, napi szinten osztok meg róla fontos információkat. Ha bármilyen kérdésed lenne, keress bizalommal. :)

Puszillak, Dornita :)